Konferenser

I Villa Sharevik har vi en mysig konferenslokal med havs- och naturtema med en unik utsikt över småbåtshamnen. Det får plats upp till 14 personer. Vårt hus är som en större villa fördelat på 2-plan med två kök och vardagsrum och hyr ni hela huset kan flera utrymmen nyttjas för gruppdiskussioner.

Vi har totalt 22 bäddar fördelat på 9 rum. Vi skräddarsyr ditt konferenspaket utifrån dina behov och önskemål.  Vi har samarbetspartners som gör att vi kan ordnar allt från helpension med aktiviteter till enbart boende där du kan fixa allt själv. Ni kan alltså låna hela villan och ta med egen mat och dryck.

Vi har egen parkering eller så tar ni tåget till Sölvesborg (tar 1h20 min från Malmö C) och därefter bussen som stannar precis utanför vårt hus.

 

STÖD TILL ER FÖR UTVECKLA ER DAG OCH VERKSAMHET

Vi som ägare, Lotta och Dave, har hjärta och lång erfarenhet inom hållbar utveckling och ledarskap. Vi är gärna er sparringpartner för utveckling av en strategi- eller temadag. Detta gör vi just nu utan extra kostnad.  Vill ni ha ytterligare hjälp med tex att moderera er dagar eller bidra i någon del, hör av er!

 

AKTIVITETER FÖR ATT KRYDDA ERA KONFERENSDAGAR!

WALK-and-TALK, kallbad och spel.

Vi har naturen inpå knuten så en walk-and-talk tur, cykeltur eller kallbad med bastu är alltid tillgängligt. I källaren har vi dessutom ett flertal spel där ni enkelt kan utmana varandra i olika tävlingar.

Gym, yogapass och bastu

Vi har samarbete med vårt on-training gym som ligger 200m från vårt hus där ni kan styrketräna eller t.o.m delta på ett av deras pass (https://ontraining.se/ ).  Eller varför inte boka ett eget skräddarsytt yoga- eller styrketräningspass?

Byns bastu som har egen brygga uppskattas som ett härligt avslut på en lång konferensdag https://ontraining.se/tjanster/6

Lär dig fågelskåda

Vi har samarbete med av Sveriges bästa på fågelskådnings expert, Erik Hirshfeld, och tillsammans kan vi erbjuda en 2-3 timmar kurs i fågelskådning ute på Listershuvud.

https://www.fagelkunskap.se/

Hanödyk och ribbcharter

Njut av en spännande havs- och naturtur med hanödyk och ribbbåt till och runt Hanö.

https://hanodykochrib.se/

Fornhaga islandshästar

Njut av en turridning vid havet på islandshästar.  Eller varför inte kombinera ridturen med att laga mat från vilda växter.

https://www.facebook.com/Fornhaga/?locale=sv_SE

Lös deckargåta tillsammans

Vårt virtuella Mordmysterium kan enklast beskrivas som ett stort spel av Cluedo blandat med Pokemon Go i Hörvik. Alla gillar detektivserier och att lösa mordgåtor. Nu kan ni testa era kunskaper, hitta alla ledtrådar och lösa mordgåtan tillsammans! Utmed en 5km lång vandringstur i Hörvik kommer ni att få lyssna in olika vittnen och utifrån detta försöka lista ut vem mördaren var.

Hör av er så hjälper vi er med upplägg Kontakt