Tillagning av frukost och mat

Frukost ingår i priset under sommarmånaderna (juni tom augusti) och det finns en separat frukostkyl. Resterande månader ingår inte frukost men kan ordnas om så önskas. Du delar frukost med de andra gästerna så när du tagit frukost ställ tillbaka pålägg mm i kylen.

Efter frukosten och andra måltider diska upp efter dig och ställ iordning såsom du skulle vilja hitta köket.

Det finns några mysiga restauranger i närheten som vi varmt rekommenderar ni provar.

Restauranger i Hörvik & Krokås

Restaurang Kajutan

Kajutan lagar mat med genuin matglädje av de bästa råvaror som finns att tillgå. Vi serverar läckra fiskrätter, men naturligtvis också ett flertal kötträtter. Den fina utsikten över hamnen & Blekingekusten får du på köpet. Restaurang Kajutan

Fiskerian

På Fiskerian värnar vi om vår affärsidé ”Gott, snabbt och billigt, utan att vara onyttigt”. Vår meny passar alla, vi serverar i största del fisk och skaldjur men har självklart många alternativ att välja mellan. Enligt oss finns det inget som slår en sen sommarkväll på vår uteservering, tittandes ut över vattnet och kvällssolen med en stor portion härlig mat framför sig!

På Fiskerian värnar vi om vår affärsidé ”Gott, snabbt och billigt, utan att vara onyttigt”. Vår meny passar alla, vi serverar i största del fisk och skaldjur men har självklart många alternativ att välja mellan. 

Enligt oss finns det inget som slår en sen sommarkväll på vår uteservering, tittandes ut över vattnet och kvällssolen med en stor portion härlig mat framför sig! Fiskerian

Brygghuset Cafe Art

Här serveras mat som styr säsong, tillgång och lust. Härliga naturviner, öl, våfflor, fika och massor av annat gott. Vi gillar allt som gör livet lite härligare.
Hos oss hittar ni även hantverk och konst av olika slag. Musik och evenemang står alltid på schemat under sommarmånaderna.

Brygghuset Cafe Art