Villa Sharevik

Villa Sharevik är ett fräscht boende på Listerlandet för dig som privatperson eller företag.  Det ligger mitt på hamnplan i Hörvik, bara ett par meter från segelbåtar och bryggor. Flera stränder ligger inom gångavstånd, den närmaste bara 100 meter bort.

Under sommaren (juni till augusti/september) kan du hyra enskilda rum i vårt ”smarta” B&B eller ett helt våningsplan om ni är en stor familj.

Höst, vinter och vår hyr vi ut hela huset eller ett av våningsplanen för större arrangemang eller konferenser. Det är också möjligt att hyra enbart konferensrummet på plan 2 (se mer info under faciliteter – Vårt konferensrum). Under denna period håller vi även öppet torsdag till söndag för uthyrning på motsvarande vis som under sommaren de helger då vi inte har några inbokade aktiviteter  Aktiviteter

I vår aktivitetskalender kommer du att hitta olika spännande paket som vi erbjuder under året.

Från vår villa har du utsikt över småbåtshamnen i Hörvik. Kommer du med båt har vi båtplats till dig. På nära avstånd har du vita stränder men även naturreservaten Listershuvud och Spraglehall. Från Nogersund (7 km) kan du ta dig ut med Skärgårdstrafiken/Blekingetrafiken till det natursköna Hanö.

Hit tar du dig lätt kollektivt då bussen från centralstationen i Sölvesborg stannar precis utanför vår villa. Du kan även ta båten över till Hanö från Nogersund som ligger ca 5 km från Sharevik.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons